Kas

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile yapılan bağış kampanyasında  toplanan  bağışlar Türkiye Diyanet Vakfı hesabına aktarılmıştır.

Kas

Tem

2023-2024 eğitim öğretim yılı için yapılan hazırlık sürecinde okulumuzu güzelleştirmeye devam ediyoruz.Okul personellerimiz yaz dönemi  çalışmaları kapsamında okul girişimize büyük bir akvaryum koydular.Çeşitli türdeki balıklarla akvaryumu zenginleştirdiler.

Personellerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Üsteki ifadeler labirenti :Bu oyunda başlangıç noktasından yola çıkarak üstlü ifadenin doğru cevabının olduğu labirentleri tercih edip doğru kapıdan çıkış yapılacak.Zarfların içinde çıkılan kapının doğru olup olmadığı hakkında bilgi vermekte.Bu oyunla öğrencilere matematiği sevdirmek amaçlanmıştır.

Haz

Cahit Araf’in hayatı ve matematiğe olan katkılarını içeren bir pano hazırladık.Bu pano ile öğrenciler Cahit Arf’i daha yakından tanıma fırsatı yakaladı,eğlenerek öğrendi.

Cahit Arif Egep projesi

MATE-SAAT

Günümüz insanı en çok görsel durumlarla karşılaşmaktadır.Bu nedenle güncel ve her zaman kullanılan yöntem olarak SAAT seçildi.Kol saatleri veya duvar saatleri olarak tasarlanabilen bu saatlerle akıl yürütme zihinden işlem yapabilme yöntemleri aktif hale getirilmeye çalışıldı.

Bu proje ile günlük hayatta en sık kullanılan saat yardımıyla öğrencilerin dört işlem becerilerinin geliştirildiği, matematik derslerinin daha zevkli geçtiği aynı zamanda bir oyun halinde oynanıp 1 dakika süreyle hesaplamalar yapıp öğrencinin akıl yürütme zihinden işlemler yapabilme süreçlerinde gelişme sağlandığı görüldü.