Naşa Ortaokulu

02745322004
Adres
GÜNEY BELDESİ FATİH MAH. FATİH CAD. GÜNEY ILKOKULU VE ORTAOKULU NO: 5 SİMAV / KÜTAHYA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ... OKUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... ÖĞRENCİLER KENDİLERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE GÜVENEREK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞSUNLAR. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZDA, HERKES HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞSIN. İSTİYORUZ Kİ... HER VELİ,OKULUMUZDA ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER FIRSATIN VERİLDİĞİNİ BİLSİN. İSTİYORUZ Kİ... OKULUMUZ DİĞER OKULLARCA ÖRNEK ALINAN OKUL OLSUN.
Misyon
BİZ; Bütün öğrencilerin öğrenmeye olan isteklerini artırmak, Bulundukları yaşa uygun olumlu davranışlar geliştirmelerini sağlamak, Yeteneklerini keşfedip,geliştirerek uygulayacak damara yönlendirmek, Çağın gereklerine uygun bireyler olmalarını sağlamak için, VARIZ!
08.45/14.45-15.40
İLÇE MERKEZİNE 8 KM. UZAKLIKTADIR.